Nu börjar det likna nåt...

Efter drygt två år (det började på annandagen 2006) så är ombyggnationen klar. Nästan... i alla fall. Det sista rummet har vi lejt Noramålarn för att tapetsera och måla. Det är skönt. Nu är alla rum brukbara, även om det är mycket mer än bara detaljer som återstår.

Det finns många små lister, hål i taket, badrumsskåp och utomhustrappor att täta, fixa och bygga. Men... kanske inte klara när jag tänker efter.... men man kan nog kalla det spurten. Och den ska nog inte behöva ta mer än nåt år eller så...


TACK SVEN!!!

Jenny söver de dyngtrötta barn på övervåningen och jag ska plocka bort en massa grejer vi inte ska ha från övervåningen. Det är fredagsnöjet.

Och...Charlotte... jag vet att du läser denna blogg. Det gläder mig. För övrigt står det ett par fina badkarl i trädgården härute. Skulle nog funka bra till hästarna ;)

/WKubikcentimeter

Också rullar det på...
Födelsedag och fest, jobbet kryper igång och planerna för framtiden. Fortfarande är begravning och gravsättning boutredning och allt sådant framöver, sorgen och nedstämdheten kommer att fälla mig många gånger ännu. Men snart bär jag pappas arv med mig som en tillgång i de nya dagar som återstår på den vandring jag har kvar. Med min familj!

Algot är sjurövarns fin fyraåring ska ni veta!

Imorgon

Imorgon börjar jobbet, barnen till dagis, vi ska handla och välja tapet. Alla dessa dagar som kom och gick...

RSS 2.0