Här är slutet...

Äntligen har jag nått vägs ände

Braxen!

Hade tänkt lägga in en bild på den döda braxen på bloggen, men kamera - dataanslutningen strular. Jag vet inte vad det beror på och är för trött för att bry mig. Hade tänkt ägna mig en del åt att läsa in vad eleverna ska få sig till livs på kursen, men jag får använda mig av den s.k ÖTP Över Tröskeln Pedagogik. När jag kliver in över tröskeln till klassrummet får jag lita på att något kommer till mig och att vi kan ha lektion i tre timmar.


image143

Nåväl det fick bli en annan bild.

Äsch sov nu!

Ska jobba imorgon....

Nu är jag på väg tillbaka till arbetet. Ska börja jobba imorgon - efter två terminer med föräldraledighet. Det ska bli kul. Men jag måste lägga ned de sena nattvanorna. Nu är klockan ett och jag och Algot bloggar innen sängdax.

Algot berättar att han sett massa rosa burkar på datorn. Är det någon annan som sett dem??

GODNATT!


Jenny goes NA

Hej!

Min sambo Jenny bloggar under denna vecka på NA:s lokalsajt i Nora. Det tycker jag är JÄTTEKUL! Hon har redan hunnit med ett inlägg. KOlla in det hele på

www.na.se/nora

Nu måste jag också dra mig isäng!!

/Godnatt

Jaha då är man en räv...

Ja, då har jag väl gett mig in i hetluften då. Med en vilja att förändra. Till det bättre.


http://www.na.se/nora/index.asp?intId=1330262


Jag är ofantligt rik

Jag känner mig sliten. Som en infektion i kroppen idag. Men den sitter nog inte i kroppen egentligen, utan mer i själen. Privat - vill inte lägga ut för mycket av det på bloggen. Som för att piffa upp, några mycket fräscha foton från maj månad, några från idag.
image133


Det är också värt att i denna tid av slitningar och tankar är det de mest värdefulla som lyser upp. Som min sambo! Verkligen!! Mina barn, min mamma, min släkt, de i byn. Och pappa.


Bröstorp är i det närmaste oslagbart om våren. I alla fall när solen lyser. Några av bilderna nedan är från en utflykt för några veckor sedan till Järleån.

image138


Det finns tillfällen då mina barn frågar mig om jag är rik. Jag är ofantligt rik! Men inte på pengar.


                             

RSS 2.0