Konserten är över!

Det är riktigt vinterväder i Skellefteå. Snön yr och sopar snabbt igen de vägar som inte frekvent trafikeras eller plogas. Det blir mörkt tidigt, men så är det ju också de breddgraderna vi befinner oss på. Vi har tagit del av Gudtjänsten på kyrkoårets sista söndag - Domsöndagen. En trevlig predikan som betonade nuet och att våra goda och medmänskliga sidor inte kan vänta till sedan. Det är NU som gäller eftersom idag är den sista dagen i vårt liv - såvitt vi vet...

Sedan tog vi del av nattvardsgången. Men hoppade kyrkkaffet och gick och la oss på rummet istället. Många trevliga återseenden både för mig och pappa. Bland andra var faster Stina där. Strålande och glad. Måste vara kring 90 år. Många organister bl.a Hans Fagius som höll i konserten på kvällen var där.

Efter konserten, som var trevlig och romantisk i sitt musikaliska uttryck. Alla Grönlundsjobbarna fram och hälsade samt kusin Göran som egentligen bor i Uppsala. Många kända ansikten. men vi orkar inte med supén. Vi lägger oss istället.

Godnatt

Kommentarer
Postat av: INGER

Jag instämmer helt med allt förutom att jag hälsade på AG:s kusin Sören från Uppsala.

2008-11-24 @ 00:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0