Snart ska vi ut - i kylan!

Sitter i rummet med pappa, som vilar. Jag läser och försöker förbereda lektioner i vardagsjuridik - avtals- och konsumenträtt. Det ska nog gå att få hyfsat intressant. Om inte annat kommer konsumentvägledaren och hälsar på under en av lektionerna - och hon har varit bra förut.

Stiftsgården som vi befinner oss på får hittills högsta betyg. Mycket bra personal och viljan att hjälpa till är påtaglig. Dessutom har vi fätt kontakt med en sköterska som kommer för injektioner två gånger per dygn under vår vistelse - och hon var också mycket trevlig och inkännande!

Idag har pappa tänkt köpa sig lite vinterskor och titta lite på kyrkan. Vi har hyrt en fin stor Chevrolet (tror jag det är). Hyrbilar känns nog inte bara lyxiga för att de är hyfsat moderna utan också för att de är välstädade.
Imorgon behöver vi nog inte använda vår bil...eftersom då är det heldag med arrangemang på Skellefteå landsförsamlings kyrka. En mycket vacker kyrka - utifrån i alla fall. Vilket är den enda vy jag haft av den hittills.På återseende!


Kommentarer
Postat av: Inger

Roligt att höra att ni blir så väl omhändertagna av alla Skellefteåbor. Hoppas allt går bra så syns vi imorgonkväll. Vi kommer precis till konserten kl 18.

2008-11-22 @ 17:23:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0