De som håller oss igång...


image110
Algot. Den lille ettrige. Han som har ett humör som gör varje bergodalbaneälskare grön av avund. Lycklig som en salig fjäril ena sekunden, svart som tjärad sotkol nästa sekund.

image111
Myra. Den lilla glada. Hon som är glad nästan jämt, utom just nu då hon inte är frisk. Dessutom en tjej som tycker att bästa tiden att vara vaken är mellan klockan 20:00 och 06:00.

image112
Tage. Den lille hinderslöse. Alla projekt är möjliga oavsett hur många gånger pappa säger nej. Dessutom kan alla genomföras med ett leende på läpparna och ett glatt "Det fixar jag".

image114
Ture. Den lille filosofen. Han som gärna koncentrerar sig på det han själv finner nöjsamt och som diskuterar allt, med den givna inledningsfrågan "Varför?"



Kärleken till dem är fast rotad långt in i bröstkorgen

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Wille!

Vill bara säga att din och Jennys bloggar förgyller min tillvaro när jag tittar in hos er lite då och då. Finner dessutom lite tröst i att höra att det finns andra som också uppskattar målet mer än vägen när det gäller renovering. Ser ut som att ni håller på och får jättefint i ert hus! Sköt om er! Kram Anna

2008-01-08 @ 12:00:32
Postat av: william

Kul!

Håller du också på att renovera?

Just nu är bloggandet lite sparsamt. Viljan finns , men inte riktigt tiden.

Är det bra med dig?

2008-01-09 @ 12:10:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0